Malerier

Torhild Hansen. tormaha@online.no

 

Malerier

Zanto har lært å male med pensel og har produsert mange malerier. Her setter jeg inn bilder av maleriene han har malt. Klikk på denne teksten her om du vil se video av at han maler maleriene.

 

Zanto maler

Du kan få kjøpt malerier om du har lyst. Så lenge det er usolgte malerier. Men husk dette er originaler og det fins bare et eksemplar av hvert enkelt maleri. Og førstemann til mølla får.

 

Jeg vil prøve å skrive opp hvilke maleri som er solgt. Men jeg kan ikke garantere at det er helt oppdatert til en hver tid. Slik at det kan være et maleri du ønsker deg er solgt, selv om det ikke står her inne. Men som sakt vil jeg prøve å holde nettsiden her oppdatert så godt jeg kan. Og du vil uansett bli orientert om du tar kontakt med meg og spør. Kontaktskjema finner du på siden her og nederst på siden.

 

Jeg har satt nummer og laget en tittel på maleriene, for å være sikker på at vi snakker om det samme bildet, om du ønsker å kjøpe et av dem.

 

Jeg har satt inn et foto av Zanto som maler det aktuele maleri på hver av maleriene.Vil du se han male på ordentlig, kan du klikke her, eller på bildet over her for å se film av at han maler og hvordan flere av maleriene ble til.

 

Vil du lese hvoran en kan lære hunden å male kan du se på treningstips siden min.

 

Maleriene er rammet inn med en enkel papp ramme, ingen glass, men jeg har lagt et lakk lag over maleriene slik at de skal bli mer holdbare. Prisen dekker kun det bildet koster av materiell å lage.

 

Ønsker du å kjøpe et maleri ta kontakt med meg via bestillings kjema på siden her, eller helt nederst på siden.

 

10 malerier er framdeles tilgjengelig for salg.

 

Maleriene som fortsatt er åpen for salg er maleri nr.:16,17,18, 22, 23, 27, 28, 29, 30,og 31.

 

Men jeg setter inn bildene her mest som en artig kurositet over hva en hund kan få til. For synes det er artig. Alle penselstrøk er gjort av hunden Zanto.

 

PS. Ta også en titt på barnebøkene Zanto har vært med å lage. Og fagbøkene om hund som han har vært med å illustrere. Spenningsroman kan en også finne her på nettsiden som jeg har skrevet. Den handler ikke om hunder. Men Zanto har vært med å lage reklamefilm for den boken og de andre.

 

Ta en titt på fimene av Zanto hvor han blandt annet utfører rent kontorarbeide.

 

Under her ser man maleriene som Zanto har malt.

 

Navn

Etternavn

Adresse

Post nr.

Post sted

Telefon nr.

Mobil

E-mail

Hjemmeside

Skriv en beskjed

 

 

 

Skriv og send meg en tilbakemelding eller bestill et eller flere av bildene under her. Bare fyll ut skjema og trykk på send.

Jeg sender deg en mail innen 24 timer. Hører du ikke fra meg. så ta kontakt med meg på mail tormaha@online.no